Actes i esdeveniments

L'AECAM s'adhereix a l'escrit contra la violència masclista de la Federació Catalana de Basquetbol:

"Des del món de l'Esport i des de la Federació Catalana de Basquetbol, denunciem tots els tipus, formes i àmbits de violències masclistes existents i volem reiterar el nostre suport i empatia amb les supervivents i el seu entorn. No podem continuar consentint que les dones visquem amb por, amb la nostra llibertat coartada per l'amenaça d'unes violències i agressions sexuals que ja haurien d'estar desterrades d'una societat democràtica i lliure.

Des del món de l'Esport, volem emfatitzar accions, individuals i comunitàries, per l'erradicació de les violències masclistes. Accions que són font de suport i resiliènciabper a les supervivents, que demostren el nostre compromís, implicació, coratge i ètica, per fer-les sentir que "no estan soles", abans, durant i després de qualsevol agressió masclista.

Perquè amb la formació d'aliances i complicitats des de l'Esport podem construir un teixit comunitari i una xarxa de recursos que siguin font de salut i qualitat de vida per a totes les dones i col·lectius oprimits d'aquesta societat. Estimar, només es pot fer des de la llibertat, la igualtat i el respecte.

Per una vida i un esport, lliure de violències masclistes!"

L'AECAM contra la violència masclista

No podia faltar, i ja el tenim aquí: vine al nostre 3x3 de Reis el 8 de gener! Totes les categories, concurs de triples, sortejos, i molt més... Us podeu inscriure enviant-nos un correu a amb el nom i any de naixement de tots els components de l'equip, així com el nom de l'equip.

Les categories sènior femení i sènior masculí tindran 150€ de premi pels primers classificats, i un menú pels qui acabin en segona posició. Al preu de la inscripció s'hi inclou una samarreta oficial de l'AECAM dissenyada especialment per aquest 3x3.

Ens veiem a les pistes!!

 

Anul·lem el 3x3 de Reis 2022

És una decisió que prenem a contracor, però en aquests dies que ens ha tocat viure sol ser molt millor fer les coses amb més cap que empenta. La Junta ha decidit cancel·lar el 3x3 que teníem previst pel 8 de gener. La situació epidemiològica, en plena sisena onada per aquestes Festes, preveu i suggereix que un acte com aquest sigui potencialment perillós, i evidentment posem per davant de tot la seguretat i la salut de tothom.

Properament us passarem informació de com es farà el retorn de les inscripcions ja efectuades. Si teniu qualsevol dubte ens podeu contactar a (mateix correu que per les inscripcions) o al telèfon del club: 646.983.106.

 

3x3 de Reis 2022